Projekter

Projektsalg

Solarhuset er høj-isoleret og opfylder alle krav BR 2020 og mere til.

Huset opvarmes med varmepumpe (luft til vand). Der er ventilation for bedre indeklima og anlægget nedkøler om sommeren.

Der er solceller på taget med tilhørende batterilager. "Man lader op i løbet af dagen og bruger det om aftenen".

Der er genanvendelse af regnvand til toiletskyl, opvask og tøjvask.

Husets spildevand håndteres ved eget beplantet filter anlæg.

Pga. ovenstående har huset et minimum af månedlige udgifter.

Kort sagt et sundt, grønt og omkostnings bevidst bolig valg.​

Fakse Ladeplads

Dobbelt hus med 2 boliger BR 2015. Huset opføres med afvalmet tag i sorte betontagsten og facaden i gule facadesten. Hver bolig rummer entre, toilet og bad, 2 værelser, køkken og alrum/stue i et. Huset ligger i en skøn ny udstykning med plads til 19 dobbelt huse. Udstykningen ligger op til skov og med 500 meter til strand og havn. Stevns Entreprise forestod projekteringmateriale og myndighedgodkendelse.

Kalkerupvej​, Holmegaard

Udstykning til 38 boliger, 19 dobbelt huse BR 2015. Ved udstykningen medtages Kloak, el og belysning, fiber, fjernvarme og befæstes med asfalt. Dertil er der tale om fuldmurede huse i traditionel byggestil med tegltag, carport og er tillige lavenergivenlige. Boligerne er ens og er på 100 kvadratmeter; men der er dog mulighed for at få opfyldt individuelle ønsker. Der er 400 kvadratmeter grund til hver bolig, der ligger i et hyggeligt område med egen lille sø. Stevns Entreprise er med hele vejen igennem fra idé til afslutning. Vi forestår bla. projektering, myndighedsprojekt, kontakt til interessenter og ledelse af projektet.

Bråbyvej, Haslev 

18 eksklusive grunde i naturskønne omgivelser - ude i naturen tæt på byen!

Det store charmerende naturområde, Engen, ligger omgivet af skov, sø og marker og med Haslev "Byen i det Grønne" som nærmeste nabo. Belægninger på veje og parkeringspladser er TTE græsarmering, således at overfladevand nedsives. Spildevand håndteres med et beplantet filter anlæg. Stevns Entreprise forestod projektering, myndighedprojekt og myndighedgodkendelse.

Engen, Haslev​

Energi optimeret enfamiliehus BR 2020 – lavt energitab, solceller, luft til vand, genanvendelse af regnvand og privat spildevandsanlæg. Huset kan tilsluttes jordvarme. Huset rummer tre store værelser, et bad/toilet og et soveværelse med eget bad/toilet. Køkken/alrum/stue er ud i et med et fantastisk lys indfald.

Stevns Entreprise forestod projektering, myndighedprojekt og myndighedgodkendelse.

Rønnede

Optimeret enfamiliehus BR 2015. Villaen opføres med 45 graders taghældning og frontspids samt facade af teglsten og røde betontagsten på taget. Huset rummer i grundplan en entre, bad/toilet, 2 store værelser, køkken og stue/alrum til kip.

1. sal består at repos og et stort værelse. Huset er placeret med udsigt til marker og natur, som kan nydes fra stue/alrum og repos. Samtidig har huset et fantastisk lys indfald. Stevns Entreprise forestod projektmateriale og myndighedgodkendelse. 

Møllemoseparken, Allerød

Carport opført i galvaniseret stål. Tilbygget udhus og med vedligeholdelsesfrie materialer. Afsluttet af en galvaniseret stålramme rundt om hele bebyggelsen. 

Skurets ydervægge opføres som let træskeletvæg med matsort Hardiplank som facadebeklædning. Taget udføres som fladt tagpaptag. Belægning videreføres magen til eksisterende fliser. Carport udføres med galavniserede spær og gennemsigtige tagplader. Stevns Entreprise er med hele vejen igennem fra idé til afslutning. Vi forestår bla. projektering, myndighedsprojekt, kontakt til interessenter og ledelsen af projektet.

​Nonnedalen, Ringsted

Idéoplæg til 40 gårdhavehuse.​

​Mod nord placeres en "ryg" af gårdhavehuse, der medvirker til at afskærme bebyggelsen både visuelt og støjmæssigt fra motorvejen. Gårdhavehusene tænkes opført som en variant af Utzons klassiske romerhuse. Dog andre og lignende modeller også være en mulighed. Det er dog et krav, at husene bygges sammen. For at sikre bedst mulig udsigt over Ringsted ådal, vender boligernes gårdrum alle i retning mod denne. Stevns Entreprise Aps forestår idé- og projekteringmateriale. Samtidigt forestår vi kontakten til myndigheder. 

​Kontakt os

Udfyld kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Stevns Entreprise ApS

CVR: 38271431​

Adresse​

Byenden 1 A, Sigerslev
4660 Store Heddinge 

Kontakt

Telefon: +45 29 31 68 04

E-mail: mail@stevnsentreprise.dk